ADANA / ÇUKUROVA - Şehit Muhammet Ali Demir Ortaokulu

Ock

Müdür Yardımcımız Aylin YALAY'ın katılımıyla Seyhan Borsa İstanbul Fen Lisesi gezimizi tamamladık. Bu gezimizin öğrencilerimizi harekete geçireceğini okul ve sınav başarılarına olumlu katkılar sunacağını ümit ediyoruz. Sadece etkinliğe katılan değil, tüm öğrencilerimizin gönüllerindeki okullara yerleşmeleri dileğimizle.

Ock

Müdür yardımcımız Aylin YALAY, Okul Rehber öğretmenimiz Hüseyin KUŞ ve Türkçe Öğretmenlerimizden Hasan PEHLİVAN'ın katılımlarıyla hem Adanamızın hem de Türkiyenin en gözde okullarından biri olan Adana Fen Lisesine gezi gerçekleştirdik. Gezide eski öğrencilerimizle biraraya geldik. Okul tanıtım ekibi bizleri çok sıcak bi şekilde karşıladı. Geziye katılan öğrencilerimizin en büyük şaşkınlıkları Adana Fen Lisesinde gerçekleştirilen sosyal etkinliklerin fazlalığı oldu. Lise yönetimine, bizi ağırlayan öğretmenlerine ve okullarını tanıtan öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ock

Okul rehber öğretmenimiz Hüseyin KUŞ tarafından yürütülen Örnek davranışlar sergileyen öğrencilere Örnek öğrenci / Ayın öğrencisi belgesi verilmesi uygulamamız devam ediyor. Kasım ayı için her sınıftan birer öğrenci olmak üzere toplam 22 öğrencimiz belgelerini Okul Müdürümüz Battal GÜZEL ve Rehber Öğrenimiz Hüseyin KUŞ'un ellerinden aldı. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, örnek davranışlarının hayat boyu devam etmesinin diliyoruz. Uygulamaya destek olan Sınıf öğretmenlerimiz, derse giren öğretmenlerimiz ve ÖDDK üyesi öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okul rehber öğretmenimiz Hüseyin KUŞ tarafından yürütülen Örnek davranışlar sergileyen öğrencilere Örnek öğrenci / Ayın öğrencisi belgesi verilmesi uygulamamız devam ediyor. Her sınıftan birer öğrenci olmak üzere toplam 22 öğrencimiz belgelerini Okul Müdürümüz Battal GÜZEL ve Rehber Öğrenimiz Hüseyin KUŞ'un ellerinden aldı. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, örnek davranışlarının hayat boyu devam etmesinin diliyoruz. Uygulamaya destek olan Sınıf öğretmenlerimiz, derse giren öğretmenlerimiz ve ÖDDK üyesi öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okul rehber öğretmenimiz Hüseyin KUŞ koordinatörlüğünde gerçekleştirilen öğrenci meclisi, çalışmalarını yürütebilmek için ayda birkez toplanıyor. Toplantılarda okul sorunları, öğrencilerin istek ve şikayetleri, okul başarısını arttırma, sosyal etkinlikler gibi konular konulaşarak karara bağlanıyor ve meclis başkanı ile birlikte ilgili kişilere iletiliyor. Bu ay toplantıda en önemli gündem önümüzdeki günlerde Huzurevi gezisi ve etkinliği yapılması oldu. Öğrenci meclisimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Kas

Türk milletinin ulu şefi insanlığın büyük evladı Atatürk dünyaya gözlerini kapadı. Milletimize içimiz yanarak bu tarife sığmayan kaybından dolayı en derin taziyelerimizi sunarız. Kederlerimizin tesellisini ancak ve ancak onun büyük eserine bağlılıkta ve aziz vatanımızın hizmetinde ararız. Ölmez olan, O’nun büyük eseri Cumhuriyet Türkiye’sidir. Kurtarıcını ve en büyük evladını kaybettin. Türk Milleti, sen sağol!

Kas

Ekm

Okulumuz yaklaşık 2 hafta süreyle seçim heyecanı ile çalkalandı. 2 hafta boyunca gündemimiz seçim oldu. Gerçeğe yakın bir seçim ortamı oluşturularak tüm öğrencilerin oy kullanması ve kendilerini temsil edecek öğrenciyi seçmeleri sağlandı. Seçimde öncesinde sınıfında temsilci olarak seçilmiş toplamda 5 aday boy gösterdi. Törende konuşma yaparak, broşür afiş hazırlayarak, sınıfları dolaşarak kendilerini tanıttılar. Seçim sonunda en çok oyu olan 7/E sınıfı öğrencisi Melek Sudem EBİRİ Okul temsilcisi, 6/B sınıfı öğrencisi Hüseyin SUN yardımcı oldular. Tüm Adaylarımızı, Meclis başkanımız Meleği ve yardımcısı Hüseyin'i tebrik ediyor, Seçim çalışmasını yürüten Okul Rehber Öğretmenimiz Hüseyin KUŞ ile emeği geçen diğer tüm öğretlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okul rehber öğretmenimiz Hüseyin KUŞ tarafından yürütülen Örnek davranışlar sergileyen öğrencilere Örnek öğrenci / Ayın öğrencisi belgesi verilmesi uygulamamız bu yıl Eylül ayı ile başladı. Her sınıftan birer öğrenci olmak üzere toplam 22 öğrencimiz belgelerini Okul Müdürümüz Battal GÜZEL ve Rehber Öğrenimiz Hüseyin KUŞ'un ellerinden aldı. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, örnek davranışlarının hayat boyu devam etmesinin diliyoruz. Uygulamaya destek olan Sınıf öğretmenlerimiz, derse giren öğretmenlerimiz ve ÖDDK üyesi öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Kodlama, dijital bir dil… Bu dijital dil, etrafımızı saran, günlük hayatta kullandığımız pek çok bilgisayar tabanlı cihaza has, özel bir dil. Bugünün ve geleceğin dünyasının olmazsa olmazı. Geleceğin aydınlık yolu, bu dili yabancı dil eğitimi misali küçükyaşlardan itibaren evlatlarımıza öğretmekten geçiyor.

Etkinliğimizin ardından geriye kalanlar... Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 7A sınıfı öğrencileri rehber öğretmen Aziz Gönkek ve Sosyal Bilgiler öğretmeni Semra Akkuş eşliğinde Oğuz Kağan Köksal Görme Engelliler Ortaokulunu ziyaret ettiler.Birlikte şarkılar söyleyip Golbol oyunu oynayarak eğlenceli vakit geçirdiler.Bize ev sahipliği yapan İngilizce öğretmeni Meral Doğan ‘a çok teşekkür ederiz.

Ekm

Adana Kodluyor Haftası etkinliği kapsamında Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz İrfan TAŞDAN ve Soyal Bilgiler Öğretmenimiz Semra AKKUŞ ders saatlerinde etkinlikler düzenlenmektedir. Tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Semra Akkuş rehberliğinde 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası depremzede öğrencilerimiz için ‘’ Bu kitabı senin için düşündüm.’’ Projesi kapsamında 6/E ve 7/C sınıfı öğrencileri okulları yıkılan ve kütüphaneye ihtiyaçları olan kardeş okulumuz Kahramanmaraş 100.Yıl Ortaokulu öğrencilerine hikaye kitapları gönderdiler.Bu güzel düşünceleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Rehber Öğretmenimiz Hüseyin KUŞ ve Soysal Bilgiler Öğretmenimiz Semra AKKUŞ'un birlikte hazırlıkladıkları okul tanıtım videomuz YouTube'da Drive'da ve okul web sayfamızda. Emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.