Teneffüs Arkadaşım Projesi

Ara

Sosyal Bilgiler öğretmenimiz ile Okul Rehber öğretmenimiz Özel Eğitim Sınıfı Öğretmenleri ve öğrencileri ile 6 / A sınıfı öğrencilerinin katılımıyla sürdürülen TENEFFÜS ARKADAŞIM OLUR MUSUN projesi 10. hafta etkinliği gerçekleştirildi. Bu hafta bahçedeydik. Hem eğlenceli hem de eğitici oyunlar oynadık. İtfaiyeci, Kule koruma ve Mendil Saklama gibi birbirinden güzel oyunlar oynadık. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

Proje kapsamında Özel Eğitim Sınıfı ve 6 A sınıfıyla birlikte 9. kez biraraya geldik. Bu etkinliğimizde Rehber Öğretmenimiz Hüseyin KUŞ'un yönetiminde öğrencilerimizle Sıcak Soğuk, Gece Gündüz, Deve Cüce gibi zıt kavramların yer aldığı eğlenceli oyunlar oynadık. Öğretmenlerimiz iki takım oluşturdu. Oyun sırasında sonuna kadar oyunda kalmayı başaran öğrencilerimizin bulunduğu takım diğer gurubun öğretmenlerinden çikolataları kaptı. Bol hareket içeren ve eğlenceli bir etkinliğe imza attıkları için Rehber Öğretmenlerimize, Özel Eğitim Öğretmenlerimize, Sosyal Bilgiler öğretmenimize ve tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Sosyal Bilgiler öğretmenimiz ile Okul Rehber öğretmenimiz Özel Eğitim Sınıfı Öğretmenleri ve öğrencileri ile 6 / A sınıfı öğrencilerinin katılımıyla sürdürülen TENEFFÜS ARKADAŞIM OLUR MUSUN projesi 8. hafta etkinliği gerçekleştirildi. Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri 6 / A sınıfı ile birlikte birbirinden eğlenceli boyama çalışmaları yaptılar, yeni kavramlarla tanıştılar. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

Proje kapsamında Özel Eğitim Sınıfı ve 6 A sınıfıyla birlikte 7. kez biraraya geldik. Bu etkinliğimizde öğretmenlerimiz rakip oldu ve futbol ve hentbol oynamak için öğrencilerden kendilerine birer takım oluşturdu. Oyuna heyecan katmak için de yenilen takımın öğretmenlerinin etkinliğe katılan herkese çikolata hediye etmesi kararlaştırıldı. Karşılaşmalar berabere bitince penaltı atışlarına geçildi ve Süper Ayaklar takımı kaybedince Rehber öğretmenimiz Hüseyin KUŞ herekese çikolata ikram etti. Bol hareket içeren ve eğlenceli bir etkinliğe imza attıkları için Rehber Öğretmenlerimize, Özel Eğitim Öğretmenlerimize, Sosyal Bilgiler öğretmenimize ve tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Sosyal Bilgiler Öğretmeni Semra AKKUŞ, Okul Rehber Öğretmeni Hüseyin KUŞ, Özel Eğitim Öğretmenleri Ahmet KÜÇÜK ve Ali Erhan KOCAÇİFTÇİ'nin Özel eğitim sınıfı ve 6 / A sınıfıyla birlikte yürüttükleri Teneffüs Arkadaşım Olur Musun? Projesi 6. haftası tamamlandı. Bu hafta her seferinde bahçeye çıkmaya can atan, açık alan etkinliği ve oyunları isteyen öğrencilerimizi kırmadık ve bahçede Yakan Top oynadık. Öğrenciler yeni arkadaşlar edindiler, temiz hava aldılar, spor yaptılar ve terlediler. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Sosyal Bilgiler öğretmenimiz ile Okul Rehber öğretmenimiz Özel Eğitim Sınıfı Öğretmenleri ve öğrencileri ile 6 / A sınıfı öğrencilerinin katılımıyla sürdürülen TENEFFÜS ARKADAŞIM OLUR MUSUN projesi 5. hafta etkinliği gerçekleştirildi. Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri 6 / A sınıfı ile birlikte birbirinden eğlenceli ve öğretici masa oyunları oynadılar, bulmacalar çözdüler. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

TENEFFÜS ARKADAŞIM OLUR MUSUN projesi 4. hafta etkinliği gerçekleştirildi. Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri 6 / A sınıfı öğrencileriyle birlikte farklı renklerde hayvanlar araç ve gereçler yaptılar. Hem eğlendiler hem de yeni kavramlar edindiler. İçlerinden ünlü birer sanatçı çıkıverdi hepsinin sanki bir anda. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okul öğretmenlerimizden Semra AKKUŞ ve Hüseyin KUŞ'un 6 / A ve Özel Eğitim Sınıfı ile birlikte yürüttükleri 12 hafta sürecek olan TENEFFÜS ARKADAŞIM OLUR MUSUN projesi 3. hafta etkinliği gerçekleştirildi. Öğrenciler 6 / A sınıfında birlikte kağıt katladılar. Kağıttan gemiler uçaklar yaptılar. Yaptıkları gemi ve uçaklara isimler taktılar. Bir sonraki hafta buluşmak ve birlikte oyun hamuruyla yeni ürünler ortaya koymak için sabırsızlıklandıklarını vedalaştılar. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okul öğretmenlerimizden Semra AKKUŞ ve Hüseyin KUŞ'un 6 / A ve Özel Eğitim Sınıfı ile birlikte yürüttükleri 12 hafta sürecek olan TENEFFÜS ARKADAŞIM OLUR MUSUN projesi 2. hafta etkinliği gerçekleştirildi. Öğrenciler birlikte bahçeye çıktılar. Yürüyüş yaptılar, topla gerçekleştirilecek bir çok tanışma ve ısınma oyunu oynadılar. Oyunlardan en eğlencelisi yakar toptu. Çocuklar yakar top dahil tüm oyunlarda berabere kaldılar. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okul öğretmenlerimizden Hüseyin KUŞ ve Semra AKKUŞ'un 6 / A ve Özel Eğitim Sınıfı ile birlikte yürüttükleri 12 hafta sürecek olan TENEFFÜS ARKADAŞIM OLUR MUSUN projesi 1. hafta etkinliği gerçekleştirildi. Öğrenciler tanıştılar, birlikte boyama çalışması yaptılar ve eğlenceli vakit geçirdiler. Tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.