PDR

Hüseyin Kuş

Ara

Müdür Yardımcımız Aylin YALAY ve Okul Rehber Öğretmenimiz Hüseyin KUŞ'un gerçekleştirdiği Adana Anadolu Lisesi gezimizi tamamladık. Bu gezimizin öğrencilerimizi harekete geçireceğini okul ve sınav başarılarına olumlu katkılar sunacağını ümit ediyoruz. Sadece etkinliğe katılan değil, tüm öğrencilerimizin gönüllerindeki okullara yerleşmeleri dileğimizle.

Ara

Müdür Yardımcımız Aylin YALAY ve Okul Rehber Öğretmenimiz Hüseyin KUŞ'un gerçekleştirdiği Seyhan Borsa İstanbul Fen Lisesi gezimizi tamamladık. Bu gezimizin öğrencilerimizi harekete geçireceğini okul ve sınav başarılarına olumlu katkılar sunacağını ümit ediyoruz. Sadece etkinliğe katılan değil, tüm öğrencilerimizin gönüllerindeki okullara yerleşmeleri dileğimizle.

Ara

Müdür Yardımcımız Aylin YALAY ve Okul Rehber Öğretmenimiz Hüseyin KUŞ'un gerçekleştirdiği Adana Fen Lisesi gezimizi tamamladık. Bu gezimizin öğrencilerimizi harekete geçireceğini okul ve sınav başarılarına olumlu katkılar sunacağını ümit ediyoruz. Sadece etkinliğe katılan değil, tüm öğrencvilerimizin gönüllerindeki okullara yerleşmeleri dileğimizle.

Kas

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında bayan öğretmen ve personellerimizi herhangi bir risk, tehlike, baskı ya da şiddetle karşı karşıya kaldığında ne gibi destekler alabilecekleri nerelerden yardım talep edebilecekleri konusunda bilgilendirme amaçlı broşürler ve afişler hazırladık. Afişleri ve broşürleri tüm öğrencilerimizin de rahatlıkla görebilecekleri okul panolarına ve girişlere astık. Broşürleri tüm bayan öğretmenlerimize ve yardımcı personellerimize dağıttık. Broşürlerin tüm velilerimize ulaştırılması adına da çalışmalara başladık. Şiddetin bir gün hayatımızdan tamamen çıkması ve bu tür çalışmalara hiç bir zaman gerek kalmaması dileklerimizle.

Ekm

Okulumuz 6 / A sınıfı öğrencileri toplumda uyum içerisinde yaşayabilmek ve farklılıklara yönelik ön yargıları kırmak amacıyla Oğuz Kağan Köksal Görme Engelliler Ortaokuluna ziyarette bulundu. Öğrencilerimiz oradaki öğrenci arkadaşlarıyla GOLBOL oynadılar. Birlikte piyano dinletisi gerçekleştirdiler, BRAILLE alfabesiyle tanıştılar. Ziyaret isteğimizi geri çevirmeyen bizi orda çok güzel ağırlayan ve evimizdeymiş gibi hissetiren Müdür Yardımcımız Zeynel TAHTACI'ya, İngilizce öğretmenimiz Meral GÜR DOĞAN'a Matematik Öğretmenimiz Bekir KAYKAÇ'a bu güzel etkinliği düzenleyen okul öğretmenlerimiz Semra AKKUŞ ve Hüseyin KUŞ'a teşekkür ediyoruz.