eTwinninghobi

Şbt

Okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Semra Akkuş'un yürüttüğü Azerbaycan ortaklı 2. projemiz de başlıyor.
Dünya yaşamın devam etmesini sağlamak amacıyla birçok kaynak sunsa da bu kaynaklar yok olma tehlikesiyle karşı karşıya insan hayatının devamı için kaliteli gıda ürününün doğal hayatın akışını bozmadan doğa ile uyumlu olarak üretilmesi fikriyle yola çıktık. Türkiye'nin verimli toprakları ve iklim koşullarıyla avantajlı olduğunun farkındalığı ile Okulumuzun bahçesinin bir bölümünü uygulama alanı olarak seçtik. Kendimize bir yol haritası çıkararak sürdürülebilir tarım için çalışmalarımıza başlayıp kısa ve uzun vadede toprağı verimli hale getirmeyi planlıyoruz.
Projemize başarılar diliyoruz.

Mrt

e-Twinning projesi kapsamında okulmuz 6 / A sınıfı öğrencileri hesap gizliliği, siber zorbalık, dijital kimlik, sosyal ağlar gibi konularda arakadaşlarını çevrimiçi güvenlik konusunda biliçlendirmek amacıyla güvenli internet panosu oluşturdular. Öğrencilerimizi ve onlara rehberlik yapan Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Semra AKKUŞ'u tebrik ediyoruz.